Hoe het werkt

Bekijk meer van mijn vrije werk op Deviantart ainedesign en empressangel

Je maakt je eigen foto en deze kun je dan via de mail of cloud naar mij toesturen. Ik controleer dan of de foto groot genoeg is en of de kwaliteit goed genoeg is voor een fotobewerking. Als het goed is, ga ik de foto bewerken. Als ik klaar ben, stuur ik een verkleind voor beeld met watermerk via de mail naar u toe. Als u tevreden bent met het resultaat kunt u het afgesproken bedrag overmaken. Zodra het geld binnen is stuur ik u de org grote bewerking toe zonder watermerk. Dan kunt u zelf een afdruk laten maken op het product naar keuze bij uw eigen afdruk adres.

Bij het maken van de foto is het belangrijk dat het licht in de ruimte op de voorkant van uw kind valt. Dit soort voor minder ruis in de foto. Zorg dat uw camera op de allerhoogste kwaliteit staat! Ga op uw knieën zitten om op dezelfde hoogte te komen als uw kind en maak meer dan 1 foto. Zo kan ik de beste foto uitzoeken voor uw bewerking.

Ik kan ook een speciale fotobewerking voor u maken. Soms hebben mensen een wens foto die ze heel graag zouden willen hebben. Dat probeer ik dan graag te realiseren voor u.

Een basis ontwerp zijn vanaf €55 incl, de rest is op aanvraag en of na overleg.

Bewerkingen zijn uitsluitend bedoeld voor privé gebruik!

Heeft u vragen mail dan gerust naar ainedesign@ziggo.nl .

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close